Innovatie

Al ruim tachtig jaar werken wij eraan om uw dagelijks leven eenvoudiger te maken. We hebben het eerste stoomstrijkijzer uitgevonden en de elektrische broodrooster ontwikkeld. We hebben kalkfilters toegevoegd aan waterkokers en uitneembare reservoirs aan friteuses.

Onze ontwerpers en technici hebben uitstekend begrepen dat zij voor u aan het werk zijn. Elke dag werken zij met passie aan de materialen, kleuren, ontwerpen en technologieën, zodat u altijd het product heeft dat bij u past.

Tegenwoordig kunnen wij met trots zeggen dat de apparaten van Morphy Richards iets extra’s hebben. Dat extra’s noemen we innovatie.

technologie morphy richards
pratique morphy richards
plaisir morphy richards
design morphy richards
confort morphy richards

Innovatieve technologie

We kunnen u nu met trots het eerste strijkijzer met glazen zool presenteren.

Een ultramodern ontwerp, zo licht als een veertje, de helft minder energieverbruik en superieure prestaties: het strijkijzer Vapocare biedt u een andere manier van strijken en introduceert een geavanceerde technologie in de verzorging van uw wasgoed.

Innovation technologique

Innovatief design

innovation-design

Iedereen heeft het recht om zich goed te voelen in de keuken. Daarom bieden wij u collecties met heldere kleuren, een gevarieerd ontwerp en nieuwe materialen. Zo is een waterkoker voor Morphy Richards veel meer dan slechts een functioneel apparaat, het is ook een decoratief voorwerp. Onze collectie Prism, verkrijgbaar in verschillende kleuren, rekent af met de sleur en brengt u een dosis originaliteit dankzij zijn 3D-design en de aandacht voor zelfs de kleinste details. Laat met Prism uw creativiteit zien.

Praktische Innovatie

Omdat iedereen zijn eigen specifieke behoeften heeft, proberen wij oplossingen te bedenken voor iedereen. Niet elke keuken heeft een zee van ruimte, maar dat mag de creatieve inslag van de kok om zich uit te drukken niet belemmeren. Bij Morphy Richards zijn wij ons bewust van het belang van compacte producten die eenvoudig op te bergen zijn. Dankzij onze inklapbare keukenmachine vormt een kleine keuken geen enkele belemmering meer voor een grootse banketbakker.

 Innovation confort

Innovatie in comfort

Innovation pratique

Met de wens om een zachte en comfortabele noot toe te voegen, heeft Morphy Richards het Smart Control-concept ontwikkeld. Deze mixer is vooral Smart, dankzij de langzaam opstartende motor waardoor spetters worden voorkomen. Bovendien is elke set hulpstukken gemaakt voor u. De vele verschillende functies zorgen ervoor dat u datgene kunt koken waar u van houdt en de vele extra accessoires zorgen ervoor dat u tussentijds niet steeds hoeft af te wassen.

Innovatie in plezier

Het is mogelijk om van koken te houden, maar niet zo goed te weten hoe je daar precies uitdrukking aan kunt geven. Om ervoor te zorgen dat de bereiding van elk gerecht voldoet aan de verwachtingen en bovenal een plezier is, is het van cruciaal belang dat de apparaten eenvoudig te gebruiken zijn. Dit is iets dat Morphy Richards heel goed heeft begrepen. We hebben een compacte sudderpan ontworpen met een modern uiterlijk, maar bovenal eenvoudig te bedienen. Slechts één bedieningsknop, een antiaanbaklaag die eenvoudig schoon te maken is en een slimme manier van opbergen die zorgt voor meer ruimte. Profiteer ervan!

Innovation plaisir
Suivre Morphy Richards sur Facebook