Morphy Richards

Un design synonyme de plaisir

PLEZIERIG ONTWERP

De keuken is bovenal een gezellige plek waar iedereen samen komt. Huishoudelijke apparaten spelen een voorname rol bij de decoratie van deze ruimte en daarom is een warm design van cruciaal belang. Dankzij een ontwerpteam dat zich specifiek richt op de esthetische ontwikkeling van elk product, kan Morphy Richards u een verscheidenheid aan moderne en traditionele afwerkingen bieden, met felle kleuren of meer rustgevend, zodat het resultaat altijd past bij uw huishouden.

Un guide pour vous

UW GIDS

De keuken kan een intimiderende ruimte zijn en daarom biedt Morphy Richards zich aan als uw rechterhand. Of u nu een beginnende kok bent of gepassioneerde amateurchefkok, de producten van Morphy Richards maken uw dagelijks leven gemakkelijker en zorgen ervoor dat u plezier heeft in koken. Met deze eenvoudig te hanteren en gebruiken producten maakt u eenvoudig de mooiste recepten. Bovendien staan we altijd klaar om u een passend advies te geven. Ga naar onze rubriek met ‘Goede ideeën’ !

LONENDE INNOVATIES

Met het geheel nieuwe aanbod Redefine, vervolgt Morphy Richards zijn technologische ontwikkeling op het gebied van design. In 2015 zijn de heetwaterdispenser en het strijkijzer met glazen zool Vapocare van Morphy Richards beloond voor hun hoogkwalitatieve en aparte ontwerp met de gerenommeerde Red Dot Award. In 2016 is de Vapocare door de jury verkozen tot favoriet en ontving de grote prijs voor innovatie tijdens de Foire de Paris.

 

 

Des produits smart

SLIMME PRODUCTEN

Een huishoudelijk apparaat kan mooi en functioneel zijn, maar het blijft slechts een gebruiksvoorwerp als het niet voldoet aan al uw verwachtingen. Bij Morphy Richards begrijpen we uw behoeften en hechten we belang aan alle bereidingsfasen van een gerecht. Door producten te bieden die eenvoudig te gebruiken, gemakkelijk te reinigen en handig op te bergen zijn, richten wij ons niet alleen op de bereidingsfase, maar ook op de fasen daarvoor en daarna.

 
 

Des produits green

GROENE PRODUCTEN

Door technologieën te ontwikkelen die de energierekening verlagen, is Morphy Richards er trots op een bijdrage te leveren aan het beschermen van het milieu. Naast het milieu wil het merk ook de gezondheid van zijn gebruikers respecteren. Antiaanbaklagen, producten die helpen bij het dagelijks eten van groente en fruit of waterkokers die zuiver en gezond water leveren, bij Morphy Richards staat de keuken gelijk aan groen.

 

Des produits connected

VERBONDEN PRODUCTEN

Het woord verbonden, of in het Engels ‘connected’, maakt inmiddels deel uit van ons dagelijks leven. Met een onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium dat qua technologie voorop loopt, is Morphy Richards er trots op innoverende producten te bieden. Te bedienen via een smartphone, verbonden met een app, enz., allemaal functionaliteiten die ervoor zorgen dat de huishoudelijke apparaten van morgen nu al te vinden zijn bij Morphy Richards. 

 
Une marque aimée dans le monde entier

EEN MERK DAT GELIEFD IS
IN DE HELE WERELD

Negentig procent van de Britse huishoudens heeft minstens één apparaat van Morphy Richards in huis. Maar Morphy Richards is een merk dat niet alleen geliefd is bij de Engelsen, het is ook een merk dat zich ontwikkelt in de hele wereld. Zuid-Afrika, Maleisië, Australië, enzovoort. Er is één ding dat al deze exotische bestemmingen gemeen hebben: de aanwezigheid van Morphy Richards.

 

Une présence historique

EEN HISTORISCHE AANWEZIGHEID

Met de introductie van het eerste stoomstrijkijzer in Engeland in 1936 is Morphy Richards al snel verworden tot een pionier in de sector van huishoudelijke apparaten aan de overkant van het Kanaal. Voortbouwend op zijn succes, heeft het merk zich snel ontwikkeld in zijn geboorteland en is het inmiddels een standaard geworden. De ontwerpen van het bedrijf verleiden consumenten al generaties lang. Laat u ook verleiden!

 

La qualité Morphy Richards

DE KWALITEIT

DEPTH, het laboratorium dat zich richt op de controle van elk product, stelt Morphy Richards in staat betrouwbare producten te leveren. Of het nu gaat om tests op het gebied van geluid, efficiëntie of gebruik, alle producten worden getest onder reële omstandigheden, waarbij een voortdurend gebruik gedurende meerdere jaren wordt gesimuleerd. Op deze manier is het vertrouwen dat u kunt stellen in elk product van Morphy Richards een afspiegeling van de eisen die het merk aan zijn producten stelt.

Suivre Morphy Richards sur Facebook